Το “Bίλα Ελευθερία” βρίσκονται στη Σκάλα Ερεσού σε ένα παραδοσιακό, ήσυχο και μικρό δρόμο. Απέχουν μόλις πενήντα μέτρα από την παραλία και εκατόν πενήντα μέτρα από την κεντρική πλατεία. Προσφέρονται δίκλινα, τρίκλινα καθώς και διαμερίσματα.

Στη γωνιά του μικρού δρόμου κοντά στο ξενοδοχείο, υπάρχει ένα εστιατόριο και ένα μίνι μάρκετ προκειμένου να αγοράσετε ότι αγαθά επιθυμείτε. Παρά το γεγονός, ότι τα στούντιο βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία στο χωριό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ήσυχες διακοπές, μακριά από θόρυβο, φωνές και δρόμους με πολύ κόσμο. Γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχει κήπος, δέντρα και ο κεντρικός δρόμος είναι ασφαλτωμένος.

Όλα τα δωμάτια και διαμερίσματα είναι ανακαινισμένα και έχουν μπαλκόνι ή βεράντα. Κάποια από αυτά έχουν επίσης θέα στην Θάλασσα. Είναι πολύ καθαρά και πλήρως εξοπλισμένα. Όλοι οι χώροι μας διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, μια μικρή κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό και τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα τα στούντιο είναι κατάλληλα για δύο άτομα. Υπάρχουν δωμάτια με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό. Σε μερικά δωμάτια υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι καθώς και ένα μικρότερο σε περίπτωση που υπάρχει και τρίτο άτομο, για παράδειγμα ένα παιδί. Τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο δωμάτια. Μπορούν να έχουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα σαλόνι που περιέχεται και η κουζίνα σε αυτό. Υπάρχουν δύο καναπέδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κρεβάτια σε περίπτωση που υπάρχουν 3 ή 4 άτομα.

Τι λένε οι πελάτες μας..

Ίσως ότι καλύτερο για να περάσεις όμορφα της διακοπές σου.. Σας ευχαριστούμε περάσαμε τέλεια.. - Αντώνης Υπέροχα studios, καθαρά δωμάτια και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.. - Μαρία